Administratief Medewerker

Vacature

Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zijn op zoek naar een administratief medewerker die onze werkzaamheden kan versnellen. Dit doe jij door een bijdrage te leveren bij het beheren van de administratie.

Jij zal de ene dag facturen sturen van eenmalige maar ook maandelijkse facturen. Een andere dag dien je rapportages in bij de subsidie verstrekker en controleer je of al onze bonnetjes op hun plek liggen. Wat je niet hoeft te doen is inboeken. Dit doen wij met een robotic accounting partner.

Wie zijn wij?

Een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Bij Hero Balancer maken we een einde aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze slimme software zorgen wij ervoor dat de energie installaties in grote gebouwen een stuk efficiënter gaan werken. Zo houdt onze software rekening met de aanwezigheid van personen in een gebouw en de weersvoorspelling. Gemiddeld levert dat onze klanten een besparing van 25% op. Een dikke win voor de wereld én de portemonnee van onze klanten.

Hero Balancer heeft deelgenomen aan het Rockstart Smart Energy accelerator programma in mei 2017. Op dit moment zijn we de Nederlandse markt aan het veroveren met onze slimme software. We willen erg snel groeien. Daarom zijn we op zoek naar een administratief medewerker die ons hierbij helpt.

Over werken bij Hero Balancer

Wij doen niet aan bureaucratisch geneuzel en nutteloze meetings. Bij ons zijn er korte lijnen en wordt er snel geschakeld.

Bij ons kom je terecht in een klein en hecht team waarin iedereen oplossingsgericht te werk gaat.

Wij werken niet tijdgericht: acht uur binnen en vijf uur snel weer weg! Nee, wij werken op ons eigen persoonlijke schema en vooral resultaatgericht. Wij geloven erin dat je dan optimaal in je kracht bent!

Wie ben jij?

  • Jij hebt MBO werk en denkniveau
  • Jij hebt ervaring in een administratieve functie
  • Jij maakt zaken snel je eigen en gaat er volledig voor
  • Jij bent communicatief sterk en werkt nauwkeurig en zelfstandig

Wat bieden wij jou

  • Arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw ervaring en opleidingsniveau
  • Werken in een vrije werkomgeving
  • Mogelijkheid tot participatie
  • Leuke collega’s!

Hebben we een match?

Is dit écht iets voor jou? Twijfel dan niet om ons dat te laten weten. Stuur ons een motivatie waaruit blijkt dat jij in het plaatje past. Ook ontvangen we graag je CV.

welcome@herobalancer.nl