HVAC Meet & Regeltechnicus Product Owner

Vacature

Wie zijn wij?

Een jong team van enthousiastelingen die de wereld een stukje duurzamer willen maken. Wij, Hero Balancer, maken een einde aan de verspilling van energie in grote gebouwen. Met onze “slimme” software zorgen wij er voor dat de energie installaties in grote gebouwen efficiënt werken. Zo houdt onze software rekening met de aanwezigheid van personen in een gebouw en de weersvoorspelling. Gemiddeld levert dat een besparing van 25% op. Een dikke win voor het milieu en voor de portemonnee van onze klanten.

Hero Balancer bestaat nog maar ruim 1 jaar en heeft deelgenomen aan het Rockstart Smart Energy accelerator programma in mei 2017. Op dit moment zijn we de Nederlandse markt aan het veroveren met onze slimme software. Wat we doen maakt een impact, dat delen we graag met de rest van de wereld. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste meet en regeltechnicus die vooral de rol van Product Owner op zich neemt.

Waar zijn wij naar op zoek?

Jij hebt diepgaande kennis van meet en regel techniek en een gezonde portie creativiteit. Jij zal een allround functie innemen in ons bedrijf maar je zal vooral actief zijn om onze installaties uit te voeren en in goede banen te leiden en daarnaast zal je actief zijn in de rol van Product Owner.

Operationeel Succes

Jij bent de HVAC regeltechniek expert binnen het team. Zo voer jij regelmatig product installaties uit en ga je werken aan het verbeteren van het installatieproces. Een groot onderdeel hiervan zal bestaan uit data management. Jij begrijpt de GBS data en bijbehorende hardware als geen ander en jij zorgt ervoor dat deze data juist opgehaald wordt. Hier wordt rekening gehouden met het feit dat ieder verwarmingssysteem anders is en dat er verschillende eenheden gebruikt worden. Dit moet goed samenkomen in onze database.

Product Owner

Jij houd je bezig met het bedenken en uitwerken van nieuwe functionaliteiten van ons product dat gekoppeld is aan gebouwbeheersystemen. Samen met de rest van het team worden de grootste knelpunten voor onze klanten vastgesteld en jij zorgt dat hier functionaliteiten van gemaakt worden. Deze functionaliteiten omschrijf jij, leg je voor aan het ontwikkel team, test jij en vervolgens wordt de betreffende functionaliteit gelanceerd. Jij bent de brug tussen de behoeften van de klant, gebouwbeheersystemen en het software ontwikkeling team. Deze rol noemen wij “Product Owner”.

Wie ben jij?

  • Jij hebt gewerkt met veel verschillende gebouwbeheersystemen. Jij heb ze in werking gesteld, ontworpen of iets anders gerelateerd;
  • Jij bent in het bezit van een B rijbewijs;
  • Jij bent op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging in de warmte industrie;
  • Jij spreek en schrijft goed Engels.

Wat bieden we jou?

Wij bieden jou een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheden en vrijheden in een jong en snel groeiend bedrijf. Ook bieden we jou de ruimte om nieuwe vaardigheden aan te leren. Denk hierbij aan programmeren van (nieuwe) meerdere gebouwbeheersystemen en het functioneren als Product Owner.

Bij ons kan je tot 40 uur per week aan de bak, minder is ook bespreekbaar. Ook bieden wij jou een marktconform salaris en een ruime vakantiedagen regeling.

Hebben we een match?

Is dit écht iets voor jou? Twijfel dan niet om dat ons te laten weten. Stuur ons een motivatie waaruit blijkt dat jij in het plaatje past. Ook ontvangen we graag je cv.

welcome@herobalancer.nl